● 1st Saudi Biobank Campaign: 1 – 2 May, 2018

1st Saudi Biobank Campaign

In the presence of H.E. Chief Executive Officer of Ministry of National Guard – Health Affairs, President of King Saud bin Abdulaziz University for Health Sciences, Dr. Bandar Alknawy, Ministry of National Guard – Health Affairs (MNG-HA) and Saudi Biobank, King Abdullah International Medical Research Center (KAIMRC) are pleased to announce the “1st Saudi Biobank Campaign” to be held in 1 – 2 May 2018 at KASCH, Tower B, ground floor and ACC Building.

The bank aim to collect, store and process samples for various research projects. The event is targeting all who wants to volunteer.

Date: 1 – 2 May 2018

Venue:

• KASCH, Tower B, ground floor

• ACC Building.

حملة البنك الحيوي السعودي الاولى

يسر الشؤون الصحية بوزارة الحرس الوطني بالتعاون مع مركز الملك عبدالله العالمي للأبحاث الطبية دعوتكم للحملة البنك الحيوي السعودي الاولى التي ستقام بحضور معالي المدير العام التنفيذي للشؤون الصحية بوزارة الحرس الوطني مدير جامعة الملك سعود بن عبدالعزيز للعلوم الصحية الدكتور بندر بن عبدالمحسن القناوي. تقام الحملة في 1-2 مايو 2018 م في مستشفى الملك عبدالله التخصصي للأطفال، المبنى ب، الدور الارضي، وكذلك في مبنى العيادات الخارجية
يهدف البنك إلى إنشاء قاعدة بيانات بحثية خصبة من اجل تحسين الوقاية والتشخيص لمجموعة واسعة من الامراض الخطيرة التي تهدد الحياة. ويستهدف جميع من لهم رغبة بالتطوع

التاريخ: 1-2 مايو 2018 م

:المكان

مستشفى الملك عبدالله التخصصي للأطفال، المبنى ب، الدور الارضي •

مبنى العيادات الخارجية •